PORTOFOLIU

Aranjarea salii
Aranjamentele florale, materialele , sfesnicele cu lumânari si perdelele de lumini vor schimba cu siguranta atmosfera, transformând-o intr-una speciala, romantica si rafinata.
Invitatii vor fi intâmpinati inca de la intrarea in restaurant de un decor special. O arcada de flori va fi de mare efect. Daca pâna la sala in care se tine receptia exista scari, acestea pot fi imbracate cu falduri de voal sau tull, cu flori si lumini, iar pe trepte se pot pune lumânari pentru un plus de romantism.
Husele de scaun, fetele de masa si fustele de masa (skirting) vor da un aer rafinat salii, iar funditele de organza sau satin vor aduce culoare si contract decorului. Puteti alege din multitudinea de culori pe care  v-o punem la dispozitie una care sa va reprezinte. Daca doriti un cadru cald si primitor puteti alege nuante deschise, crem auriu, alb sau cognac. Pentru un decor romatic, o floare delicata prinsa la spatele husei este tot ce aveti nevoie. Visati la o sala luminoasa si vesela? Orange este culoarea. Sau poate preferati un decor chic. Nuantele de mov, lila sau vernil sunt perfecte. Orice culoare veti alege trebuie sa aveti convingerea ca decorul va fi unul special.